Werkplaats

Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Autobedrijf Lokhorst - Zoet ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in het merk Peugeot, maar onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. Dit geldt voor zowel personen- als bedrijfswagens, maar ook voor hybride- en leaseauto's.

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APK-keuring, onderhoudsbeurt of bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Al onze gecertificeerde monteurs worden continu geschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

Garantie

Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.

Vervangend vervoer service 

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Lokhorst - Zoet kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u de volgende mogelijkheden:

  1. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer of een leenfiets. 
  2. Haal- en brengservice: laat uw auto door één van onze medewerkers ophalen op de plek van uw keuze (woonhuis of werk) en daar ook weer netjes afleveren.
  3. Pendelservice: breng uw auto zelf naar onze garage en laat u door één van onze medewerkers terugbrengen (woonhuis of werk) en weer ophalen zodra de auto gereed is. Bovenstaande diensten zijn gratis bij onderhoud of grotere reparaties, informeer hier gerust naar.
  4. U wilt op de reparatie wachten

Wachtruimte

Heeft u een afspraak in onze werkplaats en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt lezen of werken. De koffie is vers en u kunt gebruik maken van onze Free Wifi.