Onderhoud

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto, voorkomt dat er onverwachte reparaties aan uw voertuig nodig zijn en bespaart u tegelijkertijd ook nog eens op de kosten. 

Onze moderne werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur. Alles is er op ingericht om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Onze monteurs kijken aandachtig en gestructureerd naar elke auto. Immers; elke auto is uniek. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de optische en technische staat van uw auto.

Hoe vaak is onderhoud aan uw voertuig nodig?

Over het algemeen geldt dat een voertuig minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft. Diverse onderdelen dienen regelmatig gecontroleerd te worden. De voertuigen van tegenwoordig geven vaak ook zelf aan (via meldingen op het dashboard) dat ze onderhoud nodig hebben. Bijvoorbeeld na een bepaald aantal gereden kilometers of het verstrijken van een jaar na de vorige controle van de voertuig. Houd de meldingen van uw voertuig dus goed in de gaten en zorg dat u op tijd kiest om de auto een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Is uw voertuig ook aan de APK toe? Dan kunt u deze werkzaamheden bij ons ook prima met elkaar combineren.

Lichte bedrijfswagens

Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Daarom houden we ook uw bedrijfswagen in topconditie!