APK

De APK is wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te bevorderen en staat los van het standaard auto-onderhoud. Moet uw auto weer gekeurd worden? Plan dan hier een afspraak in bij ons.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

APK Elburg

APK zonder afspraak
Uniek in de regio Elburg: APK zonder afspraak. Bent u druk met andere bezigheden en vergeten een afspraak te maken? Geen probleem! Bij Autobedrijf Lokhorst – Zoet kunt u terecht zonder afspraak.

Een officiële APK-controle kost slechts € 29,-. Dit is inclusief de viergas- of roetmeting en afmeldkosten. Door dit kleine bedrag nu in uw auto te investeren, bespaart u wellicht hoge kosten in de toekomst.

APK Autobedrijf Lokhorst - Zoet