Vacature Bandenmonteur

Ben jij de komende tijd beschikbaar, heb jij een passie voor auto’s en wil jij werken in een hecht team op een leuke plek? Kom dan werken als bandenmonteur bij Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V. in Elburg voor een periode van 6-8 weken. Per direct kun je starten!

Wat ga je doen

Als bandenmonteur ben je verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van autobanden. Jij zorgt ervoor dat binnen no-time alle auto’s voorzien worden van winterbanden. Dit kunnen losse banden zijn, die nog op de velg gemonteerd moeten worden of een complete set winterbanden die gewisseld moet worden. Vlak voor de winterperiode is de grote piek qua bandenwissels.

Wie ben jij

Jij bent die handige persoon die de komende weken graag de handen uit de mouwen wil steken en (tijdelijk) aan de slag wil. Het is handig als je al wat ervaring hebt als (banden)monteur. Heb jij dat niet, maar zou je het wel willen leren? Dan helpen wij je met een spoedcursus. Daarnaast moet je secuur kunnen werken en ook enigszins bestand zijn tegen tijdsdruk. En een grapje kunnen wij ook waarderen. Leeftijd is niet belangrijk, fysiek moet je wel een beetje sterk zijn. Een abonnement op de sportschool is voorlopig niet nodig.

Wij kunnen wij je bieden

  • Een parttime job (6-8 weken) voor 2-3 dagen per week (werkdagen in overleg);
  • Salaris volgens CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf;
  • Goed uitgeruste werkplaats met moderne bandenapparatuur;
  • Reiskosten vergoeding vanaf 10 km.

Heb je interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gert of Ruth Lokhorst op telnr. 0525-681438 / 06-22675959 (Ruth).

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V. is een echt familiebedrijf gevestigd aan de rand van Elburg. Bij ons heerst een informele maar professionele sfeer en staat service hoog in het vaandel. Niet voor niets scoren wij al jarenlang een dikke 9 op het gebied van klanttevredenheid.