Aangepast beleid n.a.l.v. het Corona-virus

15-12-2020 09:38
Aangepast beleid n.a.l.v. het Corona-virus-2020-12-15 09:38:24

Onze primaire focus ligt bij de gezondheid en het welzijn van zowel onze klanten als onze medewerkers.

Aangepast beleid

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt bij de gezondheid en het welzijn van zowel onze klanten als onze medewerkers.
In deze update staat beschreven hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven ondanks alle maatregelen. Afhankelijk van eventuele aanpassingen in de richtlijnen behouden wij gewoon onze normale openingstijden en gelden de maatregelen tot en met de door de overheid verstrekte data. Uiteraard hanteren wij altijd de richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM; dus gepaste (minimaal 1,5 meter) afstand van elkaar en zullen wij elkaar geen handen schudden.

Werkplaats
Indien u de auto bij ons aanbiedt voor onderhoud, dient u ons pand te bezoeken via de deur aan de voorzijde. Dit is ook de plek waar u uw handen kunt ontsmetten. Ook onze monteurs nemen, wanneer zij aan uw auto werken, alle richtlijnen van het RIVM zeer serieus. Daarnaast plaatsen we extra bescherming over het stuurwiel, pookknop en de stoelen in uw auto. Bent u niet in de gelegenheid om uw auto te komen brengen vraag dan naar de mogelijkheden.

Showroom
U bent weer van harte welkom in onze showroom, maar wij vragen u wel om hiervoor vooraf een afspraak te maken. Onze online showroom blijft uiteraard 24/7 open. Het gehele verkoopproces bieden wij ook online aan. Dankzij onze voorraad A-kwaliteit occasions zijn wij van mening dat u de deur niet meer uit hoeft om een andere auto aan te schaffen. Ook inruil is daarbij gewoon mogelijk!
Neem nu direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn er klaar voor, u ook?

Pasfoto's
Wij zijn tijdens onze openingstijden gewoon geopend voor het maken van pasfoto's. Hierbij nemen wij wel de veiligheidsvoorschriften in acht.