Aangepast beleid n.a.l.v. het Corona-virus

04-04-2020

Onze primaire focus ligt bij de gezondheid en het welzijn van zowel onze klanten als onze medewerkers.

Aangepast beleid

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt bij de gezondheid en het welzijn van zowel onze klanten als onze medewerkers.
In deze update staat beschreven hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven ondanks alle maatregelen. Afhankelijk van eventuele aanpassingen in de richtlijnen behouden wij gewoon onze normale openingstijden en gelden de maatregelen tot en met de door de overheid verstrekte data.

Maak gebruik van de haal- en brengservice
Ook onze monteurs nemen, wanneer zij aan uw auto werken, alle richtlijnen van het RIVM zeer serieus. Daarnaast plaatsen we extra bescherming over het stuurwiel, pookknop en de stoelen in uw auto.
Kunt u uw auto niet brengen en woont u in de gemeente Elburg, maak dan gebruik van onze haal- en brengservice!

U bent en blijft van harte welkom in onze showroom
Uiteraard hanteren wij de richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM; dus gepaste (minimaal 1.5 meter) afstand van elkaar en zullen wij elkaar geen handen schudden.
Ben u niet in de gelegenheid om de deur uit te gaan? Geen probleem! Dankzij onze voorraad A-kwaliteit occasions zijn wij van mening dat u zelfs niet meer de deur uit hoeft om een andere auto aan te schaffen. Ook inruil is gewoon mogelijk! Neem nu direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.