Euromaster Lease Service Point

Euromaster Lease Service Point Elburg

Autobedrijf Lokhorst-Zoet breidt haar activiteiten uit met het shop-in-shop concept ‘Euromaster Lease Service Point’. “Met het Lease Service Point-concept richt Lokhorst-Zoet zich op de lokale invulling van de dienstverlening aan de zakelijke klanten en leaserijders van Euromaster. Veelal gaat het om banden­service aan berijders van een leaseauto, maar het kan ook een (lokale) fleetowner zijn die een overeenkomst heeft met Euromaster.” De uitbreiding met een Euromaster Lease Service Point is een logische stap, aldus Gert en Ruth Lokhorst: “Nu mogen wij de bandenactiviteiten voor leaseauto’s doen via Euromaster. Via onze aansluiting bij James Autoservice mochten wij al de onderhoudswerkzaamheden voor een groot aantal leasemaatschappijen. Voor onze leaseklanten betekent dit dat wij één adres voor alle onderhoudswerkzaamheden kunnen aanbieden.”

Klantenkring

De leaserijder geeft voor het uit­voeren van bandenwissels en bandenservices de voorkeur aan een locatie dicht bij huis of werk. Het gaat specifiek om (banden)serviceactiviteiten aan zakelijke klanten met een personen- en/of lichte bestelauto. Omdat het een afgebakend shop-in-shopactiviteit betreft, sluit het con­cept goed aan bij de bestaande activiteiten van Autobedrijf Lokhorst-Zoet.

Proffessionaliteit 

Euromaster aan het woord: “Euromaster staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Hoe vertaalt zich dat naar een Lease Service Point? “Belangrijk is dat het professioneel werkende autobedrijf voldoende capaciteit heeft om zeker bij de zomer- en winterbandenwissels de klan­ten in een relatief korte periode te kunnen helpen. De werkplaats zal uiteraard over de juiste equipment moeten beschikken. Dat geldt ook voor de competen­ties van de werkplaatsmedewerkers, die bijgeschoold worden ten aanzien van het bandenspecialisme en de specifieke Euro­master-procedures. Verder zien we graag dat de bandenhotelfunctie, mede om de logis­tieke bewegingen te beperken, binnen de locatie van de partner wordt ingevuld. De voor Euromaster belangrijke klantwaarden worden in eerste instantie zichtbaar in de werkplaats en in de omgang met klanten en leaserijders aan de receptie. Wij onderschei­den ons in de zakelijke markt in de uitvoering van de processen. Wij zijn ervan overtuigd dat Autobedrijf Lokhorst-Zoet goed past bij de Euromaster organisatie en kijken uit naar een prettige samenwerking”.